Micul Lord – O formulă educatională cu mult suflet

Părintele dorește să asigure copilului său cel mai bun viitor posibil. Își dorește ca acesta să se bucure de dragoste, respect, recunoaștere și de împlinire în cariera aleasă.

Copilul își dorește să se joace (“Copilul râde: Înțelepciunea și iubirea mea e jocul” / L.Blaga), să aibă mulți prieteni, să râdă, să exploreze, să exprime ceea ce simte, să fie autonom. 

Pentru a armoniza cele două perspective – Educația are nevoie de Dascăli cu mult suflet, dedicați, care se adresează deopotrivă emoției și minții copilului.

Astfel de dascăli – empatici, creativi și entuziaști – sunt cei care inspiră și motivează copiii din mediul educațional Micul Lord.

MICUL LORD – este o comunitate în care învățăm despre capacitatea spiritului uman de a fi o forță a Binelui.

Micul Lord este un mediu educațional în care copiii se simt iubiți și valorizați, sunt încurajați și susținuți pentru a-și cultiva calitățile și pentru a obține performanța în plan uman și academic.

Filosofia noastră educațională presupune a le oferi copiilor cadrul necesar exprimării libere a creativității lor, respectându-le particularitățile individuale, într-un program instructiv-educativ de calitate, în conformitate cu cerințele și normele europene.

Demersul pedagogic, are ca punct de plecare – stabilirea profilului fiecărui copil (nivel de inteligență, aptitudini și trăsături de personalitate) prin testarea / evaluarea inițială, efectuată de o echipă de psihologi, fapt ce permite realizarea unor trasee educaționale personalizate, consilierea educațională fiind prezentă pe toată durata desfășurării Programului.

 

Mihaela Troncea Sandu

Membru Fondator

circle_2
circle_2
circle_2
circle_2

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress