Life Art Studio - Micul Lord

Life Art Studio

Life Art Studio

Scrisoare – Argument pentru parinti si nu numai

life art studio

Un copil poate oricând să inveţe un adult 3 lucruri: cum să fie multumit fără motiv, cum să nu stea locului niciodata şi cum să ceară cu insistenţă ceea ce işi doreşte. – Paul Coelho

Pornind de la acest citat celebru, Şcoala Micul Lord, împreună cu grupul de experţi , format din medici, psihologi, sociologi şi psihopedagogi, a creat pentru dumneavoastră şi copiii dumneavoastră o programă unică şi creativă care îşi propune să ofere cadrul informaţional, educaţional şi socio-emoţional cu ajutorul căruia copilul, să găsească mai uşor calea pe care să meargă, cu bucurie, spre explorarea propriei personalităţi, astfel încât acesta să fie capabil să ia decizii pertinente privind persoana sa, la orice vârstă.

Succesul este abilitatea de a trece de la un eşec la altul fără pierdere de entuziasm ne spune Winston Churchill.

Adevărat, programa complementară Kreative Kinder, vizează formarea şi dezvoltarea competenţelor socio-emoţionale şi de explorare a propriei personalităţi, astfel încât copilul- partener activ în procesul de cunoaştere şi autocunoaştere- să fie capabil să îndeplinească orice sarcină de lucru care să-i asigure succesul.

Această programă se bazează pe studiile de specialitate din domeniul psihopedagogiei din ultimii 30 de ani, nume célèbre ca: D. Coleman, R. Gardner, J. Gottman, J. Piaget, J. Salome, DR. R. J. Davidson, Ch. Andre, Fr. Lelord, Selma Fraiberg, B. Tracy, contribuind la revoluţionarea cunoaşterii copilului sub toate aspectele sale : motivaţional, cognitiv şi emoţional.

Se crede, în mod eronat, că singurul factor motivant al progresului, al evoluţiei, este competiţia. Nu negăm faptul că aceasta are rolul ei, bine determinat, în dezvoltarea copilului, dar ea impune comparaţie şi nu adaptabilitate la schimbările survenite. Adevăratele beneficii sunt competenţele pe care copilul le dobândeşte şi care îl vor ajuta să depăşească orice obstacol în viaţă.

Aţi observat vreodată un copil care invaţă să meargă de câte ori cade şi de câte ori se ridică? Care este rezultatul final? Învaţă să meargă. Cam aşa este şi cu succesul. Cu cât ne ridicăm mai des şi o luăm de la inceput cu atât avem mai multe şanse să reuşim şi intr-un final să ajungem unde ne-am propus.

De ce o numim programă complementară? Deoarece este astfel concepută încât să asigure întregirea şi completarea paletei de activităţi şcolare şi nu numai. Ea oferă o gamă largă de ateliere de dezvoltare personală, de artă decorativă, de artă a comunicării prin teatru în limba engleză şi limba română, muzică vocală şi instrumentală, ateliere de artă culinară, nutriţie şi stil de viaţă sănătos, ateliere de ecologie, antreprenoriat şi stil şi maniere.

De asemenea, nu a pierdut din vedere importanţa activităţilor de consiliere educaţională prin aplicarea de teste interesante care să ateste dezvoltarea psihică a copiilor, activităţi de parenting şi logopedie.

Toate aceste oportunităţi le punem la dispoziţia dumneavoastră, inclusiv în weekend, la noul nostru sediu din strada Vasile Dumitrescu, nr. 60, sector 5, zona Sebastian.

Echipa de specialişti formată din cadre didactice, medici, profesori consilieri, psihologi, logopezi, dar nu în ultimul rând de dumneavoastră, familia copilului, vor sprijini şi-i vor coordona pe micii şi marii exploratori în rezolvarea provocărilor şi cunoaşterea universului interior. Valoarea unică a fiecărui copil nu se rezumă doar la un talent sau la o înclinaţie spre un domeniu sau altul, el poate cuceri lumea prin trăsături de caracter ca: empatie, perseverenţă, bunătate, altruism, optimism, răbdare, toleranţă, oratorie, perspicacitate, simt de răspundere, onestitate.

Prin programa Kreative Kinder vrem să spunem stop derapajelor educaţionale, să preţuim viaţa şi identitatea interioară a fiecărui copil, să ne bucurăm de fiecare realizare a copiilor noştrii şi să-i ajutăm să se descurce cât mai bine în situaţii diferite.

Ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0730 093 603 pentru mai multe informaţii.

Vă aşteptăm cu drag.

Galerie Foto
Leave a comment

 • Parteneri

  • LEARNING ECOSYSTEM
  • MUZEUL SATULUI
  • CENTRUL CULTURAL PALATELE BRANCOVENESTI – MOGOSOAIA
  • BISERICA „SF. TREIME”, SECTOR 5
  • CIRCUL GLOBUS
  • OPERA COMICA
  • TEATRUL ION CREANGA
  • MINDCARE MEDLIFE
  • CENTRUL MEDICAL IOANA
  • BLIDENT – CABINET STOMATOLOGIC
  • HEALTH & SAFETY SYSTEMS
  • POLITIA LOCALA
 • Contact

  Sediul 1: Str. Petre Ispirescu, nr.54 B
  Sediul 2: Str. Lespezi, Nr. 4
  Sediul 3: Strada Doctor Louis Pasteur 18
  Telefon 1: 0730 093 603
  Telefon 2: 0745 101 507
  E-mail 1: micul.lordy@gmail.com
  E-mail 2: micul_lordy@yahoo.com
 • Facebook

  Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress